Fazıl Mustafa Paşa İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. Severek gelinebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız. Öğrencilerimize ve okul çevresine güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir.

Misyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak. Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda kurumsallaşmış bir okul kimliğine sahip olmak. Eğitim ve öğretimde örnek ve önder olmak. Ülkemizin ihtiyacı olan ahlaklı, kendini gerçekleştirmiş, genç, dinamik, beyinler yetiştirmek, Özlenen ve aranan okul olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30-12.00 13.00-14.40
Isınma: DOĞALGAZ Kaloriferli ısıtma sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fmpilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Nalbantlı Mahallesi Sultan Sokak No19 Vezirköprü / Samsun

Yerleşim Yeri - Nalbantlı Mah. 1513, Sok. No:19 Vezirköprü/SAMSUN

Adres - Nalbantlı Mahallesi Sultan Sokak No19 Vezirköprü / Samsun

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. Okulumuz tarihi Taşhan a yakındır.